vineri, 13 februarie 2009

remediu antistress - masaj ericksonian :))

Stai cu capul in poala mea, cu ochii inchisi si te relaxezi. Mainile mele plutesc peste fruntea ta si pe deasupra pleoapelor; simti adierea lor usoara, racorindu-te. Muschii ti se destind incet sub atingerea mea, iar gandurile incep sa ti se rareasca.
Mintea se relaxeaza si se destinde, lasand sa iasa la suprafata resturile zilei.
O urma de ingrijorare – o iau usor si o indepartez cu grija, scuturand mainile – gata, a trecut.
In urma unei discutii neplacute iau iritarea care a ramas si o framant intre palme; suflu deasupra, adaug un zambet si iti intind pe tample ce a mai ramas acum: zambesti pentru ca ceea ce a ramas e o intelegere superioara a situatiei, cand nu mai conteaza cine a inceput sau cine a avut dreptate, ci doar concluzia care iti va folosi mai departe.
O tresarire nostalgica de dorinta iese acum la suprafata ca un abur usor. Prind aburul si suflu rece asupra lui: picaturile aparute ti le intind pe toata suprafata mintii, frecand energic pana cand dorinta se transforma in vointa calma si ferma, anticipand clar bucuria implinirii.
O urma de tristete s-a evaporat lasand o suprafata usor deshidratata. Iau un pic de entuziasm si ung locul, iar apoi mai trec o data cu mainile peste tot pentru ca starea sa iti intre bine in minte.
Capul ti se ridica spontan si zambetul iti devine din ce in ce mai larg zambesc si eu inca o data, multumindu-ti ca mi-ai incredintat mie urmele emotiilor tale.
Te astept si data viitoare.
(text mai vechi; dar daca esti obosit si iti doresti sa te relaxezi, il poti lua personal :)))

Un comentariu:

ajnanina spunea...

multumesc, multumesc...
inca nu am usa, dar cred ca pot practica si in spatiu liber... acum, ca vine primavara...

asta a fost o completare personala la vrajeala pe care ai vazut-o demonstrata de G :)))
si eu cred foarte mult in masajul personalizat... si in orice mesaj bazat pe un raport profund... ca, de fapt asta le lipseste altor pilule.