miercuri, 11 februarie 2009

simtul umorului, ca si conditie a evolutieidin nou, Richard (oamenii care mi-au fost candva nesuferiti tind sa devina repere importante in viata mea; cei care mi-au fost dragi de la inceput, imi raman dragi :)))

,,Fara umor ajungem sa facem din nou aceleasi lucruri. Fara ras, indiferent ce am facut, vom face iar. Cand oamenii se simt vinovati, suspina si ofteaza, vor face aceleasi lucruri din nou. Putem sa ne simtim surprinsi, eliberati si incantati ca observam acest lucru, si sa incepem sa radem. Ce se intampla atunci? deschidem o usa. PUTEM SA EVADAM din toata acea lume.

Oamenii spun: intr-o zi voi privi in urma si vor rade de asta. De ce sa mai asteptati?"
sursa poza: The door and the ET's ship light_roberto nogueira_fotocommunity

4 comentarii:

Mugur spunea...

Mi s-a intamplat sa deschid o usa fiindca vroiam sa evadez, sa o o inchid in urma mea si, dupa cateva miscari confuze, sa ajung in fata aceleiasi usi si sa o deschid, dupa partea cealalta de data asta, si sa ma trezesc de unde am plecat... Acum stiu ce imi lipsea: umorul. Iar acum, privind in urma, rad.

ajnanina spunea...

cred ca rasul fusese lipit de clantza si ca sa il simti, trebuia sa mai treci o data...
oricum , Labirintul e mare, si sa te intorci tot pe acolo... insemana ca era chiar o chestie serioasa :)))

problema e: acum , daca razi, usa mai e acolo? si duce tot unde ducea inainte ?

Mugur spunea...

da, daca rad usa e tot acolo numai ca nu ma mai deranjeaza ca m-am intors prin ea :) cea fost a fost... acum stiu unde vreau sa ma duc si pe unde vreau sa o iau.

Carol spunea...

primul pas spre inteligenta este atunci cand remarci cat de prost esti.....pana nu recunoastem asta nu avem nici o sansa sa evoluam,arta de a rade si de a face misto de propia persoana aduce o mare vindecare nu numai tie,ci si celor care au fost de fata,o expermentez ori de cate ori am ocazia cu public.