marți, 28 aprilie 2009

cu mult mai mult decat atat

sursa poza

am stat sa ma gandesc cat de mult din ceea ce scriu aici ma reprezinta. cat puteti voi sa stiti despre mine din ceea ce cititi, si cat spatiu mai ramane pentru imaginatie.

cat loc mai e pentru ce puteti proiecta asupra mea din luminile si umbrele voastre, asa cum fac si eu citindu-va, si asumandu-mi acest risc, in numele asemanarilor care ne apropie si diferentelor care ne atrag.

cat din mine era in postarile mai vechi pe care le-am sters si cat in cele pe care, dintr-un motiv sau altul nu le-am mai scris.

si cat voi mai descoperi eu insami despre mine scriind si citind de-ale mele si de-ale voastre. evolutia e inevitabila si splendida, indiferent de incercarile de pe parcurs. trezirea e fascinanta, indiferent de cat de frumoase sunt visele pe care le lasam in urma sau e care le transpunem in realitate.

si suntem mai mult decat toate acestea, mult mai mult decat atat....

19 comentarii:

Leo spunea...

Am senzatia ca spui mai mult decat scrii de fapt, iar ce pot eu sa aflu despre tine citindu-te este ca mai exista oameni, adevarati si cu intentii bune, care-ti zambesc si te dezmiarda cu un cuvintel simplu, dar profund.
Am putea sa ne intersectam pe strada si sa nu ne observam, ma bucur ca te-am cunoscut asa si ca ne dezvalui, in cadrul asta in care ne simtim toti cat-de-cat liberi inca, o bucatica din sufletul tau frumos.
:)

ajnanina spunea...

in oglinda ta ma vad frumos si-mi place.
poate ca nu ne-am recunoaste doar trecand pe strada, da da am scoate cate doo vorbe... uau, ce chef ar iesi :)

Leo spunea...

Imi place sa cred ca am o oglinda perfect functionala, nu ca acelea din parcurile de distractii, care te schimonosesc.
Cred ca ai dreptate, ar cam iesi un chefulet udat cu un pahar cu vin, garantat ! :D

Mikka spunea...

Din cate pot sa vad eu, acum, din prespectiva propriilor lumini si umbre, semanam. Nici eu nu stiu. Nu stiu cat putem asterne din cuvinte despre si din noi...
Dar din ce vad - iara vad - e tare frumos.
O femeie frumoasa, cu vise, interbari, descoperiri, mirari, incantari.
O femeie luminoasa, care sopteste despre schimbare si poveste. Despre Metamorfosis - schimbarea formei in Marea forma...

Pentru ca asa cum spui "suntem mai mult decat toate acestea, mult mai mult decat atat..."
Ma bucur ca te-am intalnit, Frumoaso!

gabi spunea...

Suntem mai mult decat toate astea;
suntem mii de nuante ale caror reflexii influenteaza alte vieti; suntem cautare si aflare; suntem zbor si curaj in inaltare,uneori suntem si nepasare; suntem apa limpede si stanca din care ea tasneste; suntem odihna si zbuciumul celorlalti pe care ii iubim si-i tinem in vietile noastre!
Pentru atasamentul provocat de fiinta ta, iti multumesc !

Cristian Lisandru spunea...

Şi eu cred că suntem mult mai mult decât tot ceea ce transmitem scriind. Totodată, sunt de părere că putem să ne facem cunoscuţi celor care ne citesc, sub un anumit aspect. Această latură vizibilă duce la formarea unei imagini despre noi. Nu este întreaga imagine, dar suntem tot noi, sub formă de faţetă, să spunem... Bineînţeles, plecând de la premisa că tot ceea ce scriem ne reprezintă în totalitate şi nu încercăm să părem... altfel.

ajnanina spunea...

Mikka, frumoaso,
cine zice, ala e!

desigur ca ne asemanam, cine se aseamana, se aduna :)
si eu ma bucur nespus de ,,adunare"

acest "suntem mai mult decat toate acestea, mult mai mult decat atat..." e ideea ce a mi pretioasa cu care am ramas de la Rober Dilts, acre a spus-o pe tonul cel mai firesc pentru ca noi sa o simtim, nu doar sa o credem :)

ajnanina spunea...

Gabi,
Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea lui, asa ca...taaaare minunate lucruri suntem...

atasament? mmm, atasamentul e o lectie de libertate...

ajnanina spunea...

Cristian,
citind aflam atat de multe...
am senzatia ca aici stiu unii despre altii mai multe decat stiu colegii nostri de munca si chiar unii prieteni... :)
si necunoaste mcele mai frumoase fetze ale noastre :)

Leo spunea...

Asa e, Ajnanina...Si atunci te intrebi : cine sunt prietenii mei ?

Darael spunea...

Tu trebuie sa raspunzi.
TIE sa-ti raspunzi.

Leo spunea...

Darael, pentru mine era comentariul tau ?
Daca da, atunci : ai dreptate. Am ajuns la concluzia ca, daca te suporti tu pe tine, ai cel putin un prieten pe lumea asta. Si, daca mai e un suflet langa tine care te suporta, poate chiar te iubeste, atunci esti un om fericit. ;)

ajnanina spunea...

Darael
imi raspund scriind in continuare, pana nu vor mai exista diferente... si nevoia de a zice... :)

Carol spunea...

cei care se aseamana se aduna,corect,se aduna doar cei care au de dat fara mila si orcui vrea sa primeasca, si nu de luat,acest lucru pentru mine este un miracol,nu sunt singur,ce valoare au banii,sentimentele,bucuriile ,tristetiile daca nu ai cu cine sa le inparti.....

Mugur spunea...

Ceea ce ne reprezinta astazi maine ar putea fi doar istorie pentru ca, asa cum spuneai si tu, Ajanina, evolutia este inevitabila si splendida :)

Iar uneori trezierea e de fapt semnalul pentru a initia un nou vis care poate deveni realiate sau poate nu, depinde de alegerile pe care le facem :)

ajnanina spunea...

Carol
fara mila, din nou :)
si da, e un miracol momentul impartasirii, momentul in care descoperi ca nu esti singur...

ajnanina spunea...

Mugur,
da, suntem treji pentru scurte perioade in care ne implinim visele... important e sa visam bine :))

Kami spunea...

Impletiti printre umbre si vise, printre convingeri si proiectii... mergand pe harti diferite ale aceluias drum... oare cum am putea pretinde ca am cunoaste cu adevarat pe cineva, poate nici chiar pe noi.
Eu inca ma mai surprind pe mine ^-^
Pot spune insa ca ajnanina de pe harta mea este un om de miere, cu suflet cald ca razele soarelui, ale carei cuvinte sunt parfumate cu intelepciune si iubire, un om pe care il admir si respect *imbratisari*

ajnanina spunea...

oh, Kami, harta ta e frumoasa si ma bucur ca m-ai desenat si pe mine frumos pe ea...
eu sunt eu si ma bucur sa seman un pic cu imaginea mea de pe harta ta :))