miercuri, 4 martie 2009

dupa chef...

am adormit fericita aseara... adica azi dimineata...
nu-mi imaginam ca lumea va veni atat de repede si ca ne vom simti atat de bine. adica speram, dar sperantele mi-au fost depasite de realitate.
multumesc tuturor pentru vizita si pentru contributie, pentru prajituri si pentru muzica, pentru plusul de tandrete suplimentar oferit de boticurile si blana animalelor voastre dragi care imi sunt dragi si mie, chiar daca le stiu doar din poze (mai putin pe Lisa), pentru faptul ca dupa ce ati plecat totul a ramas atat de curat si stralucitor...
aparent, fiecare a stat in spatele propriului monitor si a ras de unul singur; in realitate, mintile noastre au fost conectate la un punct comun de buna dispozitie.
aparent, nimeni n-a mancat si n-a baut, nu s-a atins. dar sunt sigura ca pe suprafatza creierelor noastre, pe suprafatza celulelor noastre au trecut valuri de placere asemanatoare cu situatiile reale.
multumesc, Ioan, sufletul petrecerii, pentru ca ai preluat in mod firesc si natural o parte din indatoririle mele de gazda, ai turnat vinul, ai adus muzica, i-ai facut pe ceilalti invitati sa se simta bine!
multumesc tuturor ca ati venit si ca ati ramas, fiecare cat a putut...
multumesc, om bun pentru vizita si imi pare rau ca la prima ta trecere pe aici ai gasit doar masa... si pe noi adormiti... promit ca ma revansez...
multumesc, Mugur, pentru vizita de dimineata, intotdeauna voi avea ceva dulce pregatit pentru tine...

11 comentarii:

Leo spunea...

Ajnanina, buna dimineata !
Petrecerea de aseara a fost minunata ! Mai venim, mai venim...

Ioan spunea...

Multumesc ca m-ati lasat sa va indragesc, sa va iau in brate pe fiecare, sa fiu curios cu voi, sa ma uit la voi in suflet, sa ne imbatam impreuna, sa fim in transa, dar mai ales sa fim prezenti in moment.

Acum, sunt ieri...

Ma intorc in prezent...

gabi spunea...

Ati fost superbi.
Si eu va multumesc cu toate celulele.
Momente unice, vorba Laviniei.

Poate ca pana la urma...nimic nu e intamplator...
:))

Abia astept urmatoarea ocazie :)

Bogdan Toth spunea...

Pana ieri nu imi venea sa cred ca se poate asa ceva. A fost superb sa pot impartii cu voi o parte din mine si sa va am alaturi la un chef atat de reusit.

Janina acum ca ai dat startul vreu sa mai ne intalnim si sa ne simtim bine alaturi de toata lumea si cu alte ocazii.

Iar pentru maestrul de ceremonii "Ion" nota 10

Ciao si merci

ajnanina spunea...

:)) pana ieri nici eu nu stiam ca se poate...
vor mai fi astfel de petreceri, asta a fost de incalzire. in ceea ce ma priveste, pe cele de la mine le voi anunta din timp...

si m-am gandi la unele tematice...
ne mai gandim... :))

va astept oricand cu drag, aici in satul asta... si oriunde ne-om intalni prin vecini :)

ombun spunea...

Vreau sa multumesc pentru primirea atat de calduroasa si pentru faptul ca ne-ai desfatat cu bunatati bune :D, mai ales aroma cafelei de dimineata m-a purtat prin taramuri de vis.

Daca in copilarie aveam o gasca in fata (sau in dosul) blocului pentru care la un semnal, uitam de foame, de somn, de mustrarea parintilor si dam fuga la gasca, acum.....se infiripa gasti noi, cu mult mai numeroase si polimorfe, dar care au acelasi farmec. apartenenta la ceva la cineva ne face sa ne simtim bine! inca odata multumesc de primire si sper sa fiu un membru de nadejde al gastii chiar daca activitatea pe care o desfasor in prezent nu imi permlire prea mult asta. Va salut pe toti cu franca sinceritate (:D) si sper sa nu gasiti exagerat sa va numesc dragi prieteni

ajnanina spunea...

draga prietene, bine ai venit!

Kami spunea...

Sper sa ma lasati si pe mine in gasca nou formata si sa ne intalnim cat mai des pentru o noua transa in care zambetele, sunetele si dansul sa ne deschida inimile catre... ceva nou.
Multumesc Jane pentru ca ne-ai adus la tine in suflet!

ajnanina spunea...

Kaaaaami!!!!

te-ai trezit la 5 sau te-ai culcat la 5 jumate ?
tinerete, tinerete...
e de bine ? :)))

Kami spunea...

m-am trezit la 5 :)
dupa 3 ore de somn am avut ceva inspiratie ^-^

Kami spunea...

P.S. intodeauna e de bine, chiar si atunci cand pare altfel :)