marți, 29 decembrie 2009

inca o fericire...

mi-am petrecut o zi intreaga impreuna cu o prietena. vorbind si ascultand. privind si privindu-ne. abia asteptand urmatoarele cuvinte. si sincronicitati. nu ne-am vazut de doi ani, dar stim ca, indiferent de diferentele in spatiu-timp, sigur au fost experiente comune, de crestere si dezvoltare. pe acelea ni le sorbim reciproc, ochi si urechi. bucurandu-ne una pentru alta. ei da, indiferent daca experientele au fost bune sau nu.
si am redescoperit. cat de constient poti sa fii atunci cand te vezi oglindit in ochii celuilalt si te recunosti. si te simti acceptat cu toate ale tale. lumea pare in ordine, indiferent de catastrofele ecologice. un moment de stabilitate plina de iubire.
sigur ca am fi mai avut de vorbit. parca abia scosesem dopurile. poate ne mai vedem o data pana se intoarce acasa. dar si daca nu, ziua de ieri a fost un mare cadou al anului.
multumesc!

9 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Foarte des vorbesc cu Lisandru despre întâlnirea noastră din vara acestui an şi ne propunem o întâlnire cu prietenii din blogosferă, ne dorim o astfel de întâlnire...sperăm că se va concretiza...

Mă bucur că ai avut astfel de momente la final de an.

Te îmbrăţişez cu toată dragostea!

ajnanina spunea...

ei, draga mea, daca nu anul asta, la anul sigur!
si eu, si noi vreau/vrem sa ne vedem...
imbratisari si pupici!

Geanina Codita spunea...

Aşteptăm cu mare drag întâlnirea de gradul 0...

Pupici geaninoşi este normă!

ajnanina spunea...

nu, draga mea, nu e suficient sa o asteptati.
sunteti doi, chiar trei. un nucleu serios. de la voi asteptam oarece initiativa :)

Cristian Lisandru spunea...

Ia uite, am ajuns în mijlocul unei discuţii... Ha, ha! Atunci să venim cu iniţiative, când o da colţu' la iarbă, ca să nu fim prea zgribuliţi...

ajnanina spunea...

Cristi, Geanina...
abia asteptam, cand da coltul ierbii sarbatorim cu totii impreuna!

DOAR NOI spunea...

Minunat sa ai astfel de prieteni!
Zile ca aceatsa, cat mai multe!
Pupici si La multi ani!

ajnanina spunea...

DoarTu,
multumesc, si tie!
cu totii avem astfel de prieteni... poate pe unii inca nu i-am intalnit... pe altii inca nu i-am vazut suficient de des... sau de rar... ca sa intelegem cat de mult ne era dor de ei:)

Anonim spunea...

Cat de cunoscut imi suna ceea ce spui tu aici!... Asa simt si eu de fiecare data cand imi reintalnesc, dupa mari perioade de absenta, prietenele vechi. Si savurez la maxima intensitate fiecare clipa!... :)
Apoi ma simt reincarcata, mai puternica,mai bogata sufleteste... reintregita.