duminică, 30 mai 2010

in jurul focului

in jurul focului, inteleptii povesteau.
franturi de intelepciune, a lor sau a altora. nu mult, pentru ca privirea lor cuprinzatoare putea sa ghiceasca, holografic, in fiecare farama un univers intreg, cu intelesurile sale. cateva cuvinte, zambete, si spatiu intre ele, pentru desfasurarea celor nespuse.
apoi, bunele si relele in foc, impreuna, pentru ca, de la un anumit nivel nu mai exista rasplata sau pedeapsa, ci invatatura. si desprinderea de invatatura. apoi focul, in valuri blande, invadand fapturile celor care-l respira ca pe aer.
Casa Satya, 29 mai, luna plina, intalnirea intru pasit in frumusete.

6 comentarii:

petra spunea...

Printro picatura de sange, te faci frate de cruce ,printro ceremonie "constientizare " a focului esti liber, viu . Pasind in frumusete ,dezbracat , golit de ce crede mine , lasandu-te imbratisat,cuprins ,asezat in ceea ce este Sine .Transformarea este un cuvant care imi indica alt mod de a vedea , asta am primit de la Maria Sa Focul . Nu se descrie, se paseste in adevar , in frumusete ,focul face totul .El este cel care intampina si -ti deschide inima ,icalzindu-ti corpul ,iar mintea se evapora intr-un abur roz trandafiriu . Acum simt si respect viata ,focul viu .

simf spunea...

o invidie constructiva simt cum se insinueaza in mine si, ca atare, voi pune de-un foc viu pe seara.

ajnanina spunea...

Simonaaa....
ce-as dansa in jurul focului ala viu...
sa va bucurati de el cat cuprinde!
...si sa pui poze :)

ajnanina spunea...

Petra,
transformare, transfigurare...
drum minunat si inflacarat :)

Unknown spunea...

dragut :)

ajnanina spunea...

mai mult decat :)