duminică, 8 februarie 2015

INNERFACE


INNERFACE  e un eveniment organizat de Studio Narcis. Eveniment in care se petrece exact ceea ce v-ati putea imagina. Si mai mult decat atat. Mult mai mult.
Fotografie. Mai exact, fototerapie. Fotografii ale chipului, ale mastilor, ale interiorului mastilor, ale spatiului sintre masca si chip, ale Egoului si Sinelui, ale trecutului si viitorului. Si posibilitatea de a le schimba.

Aparatul foto e magic. Cu un click intoarce un gand pe dos si o emotie pe fatza. N-aveai cum sa le fi vazut pana acum si din interior si din exterior. Incredibil, dar chiar se vede. Corpul tau arata aparatului de fotografiat ceea ce nu arata oglinzii.Iar ochiul se priveste pe sine si dincolo de, intelegand, in sfarsit...

Cand am inceput sa fotografiez nu stiam ce am sa vad. Cand am inceput sa fiu fotografiata stiam doar ce vreau sa spun. Fara cuvinte. Stiind cumva ca imaginea va condensa esenta din cele o mie de cuvinte intr-o clipa de constientizare.

In imaginea asta sunt eu, in relatie cu propriul copil interior. O clipa dintr-o secventa de relatie pasionala, cu iubire si ura, cu acceptare, respingere si iar acceptare. Evident, secventa cu final fericit. Ne-am regasit si ne-am impacat, inchegandu-ne autonomia si pastrand intimitatea. Ei, da, nu doar cu un simplu click, dar n-a fost nevoie de prea multe...


Un comentariu:

olivia spunea...

frumos textul!