vineri, 16 aprilie 2010

progrese marunte :)

ieri am avut o bucatica de training pe tema cea mai draga mie, Comunicarea. cea mai draga dintre toate cele pe care deocamdata le predau, atata timp cat inca nu stiu sa tin cursuri despre Empatie sau Intimitate :)) cine stie, poate candva... nu foarte departe...
si am avut satisfactia ca in noaptea dinainte sa ii visez pe mentorii mei in ale comunicarii, pe Daniel si pe Adrian (am pus link la niste articole de-ale lor care-mi plac :)).
si imi amintesc dintr-o alta viata, de pe vremea marilor aspiratii spirituale, cat mi-as fi dorit sa particip la cursuri si la initieri in vis (planul astral, cum ii ziceam atunci).
sa ma culc cu o intrebare in minte, iar in vis sa ii visez pe maestrii care mi-ar fi raspuns la toate intrebarile si m-ar fi inspirat sa imi rezolv toate problemele :)
si nu, din cate imi amintesc, n-am primit vre-o initiere speciala de la mentorii mei in visul din noaptea trecuta. dar a fost un vis bun, in care m-am reconectat la starea de bine pe care o aveam in perioada de crestere, fara responsabilitati :))

8 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Într-o lume numită a comunicării ajungem de foarte multe ori la concluzia că tocmai comunicarea este cea care ne lipseşte...

Mikka spunea...

Heee... adica si zici ca nu...? Tomnai intre maestri?
Stii ca initierile alea mai tari sunt alea care nici nu se vad si nu ni le amintim asa, intieri "ca atare". Doar cand dam nas in nas cu "subiectul", pac! apar toate chestiile alea grozave, alea pe care ei ne-au ajutat sa ni le amintim fix si taman atunci.
Te si vad in fata "temei", ca pe Alice, cum scoti frumusel raspunsul la Intrebare... Starea de bine scoate din buzunarele albastre ale rochitei curcubii cele mai minunate raspunsuri si intrebari...

ajnanina spunea...

Cristi, da, pentru ca niciodata nu avem cum sa stim tot ce ii trece prin cap celuilalt... si chiar asa, tot n-am intelege decat ce putem :)

ajnanina spunea...

Mikka, da, asa e, la cursuri cu rochia cu buzunare albastre :)
probabil o sa o caut ca si pe sora-sa, rochia rosie :)

si da, inca ma mai trezesc zicand chestiile pe care imi imaginez ca ... :)
asta e riscul cand iti place scoala... :)

angela spunea...

ma duc sa citesc articolele mentorilor :)

comunicarea este si subiectul meu preferat, poate tocmai din cauza ca aparent facil, este atat de greu de realizat.

dar cu surprize, deci cu viata.

ajnanina spunea...

Angela,
da, cu multa viata... si cu inima :)

Anonim spunea...

Nu ştiam că ai buzunare atât de minunate .
Am intrat” cei drept “fără să mă simţi .
Dar eram tentat să te fac să simţi
mişcarea mea .

ajnanina spunea...

Anonim,
cred ca simt ceva, dar nu sunt sigura.
in buzunarele mele am pietricele si firimituri pentru dus si intors prin paduri :)