vineri, 26 iunie 2009

amintiri dintr-o viata virtuala anterioara

sursa poza
un click pe ,,send"si ai ajuns in spatele ecranului.
un intuneric rosietic, gemete si chicoteli, urlete indepartate, usor iz de parfum si circuite arse.
valuri de fum de tigara virtuala care estompeaza imaginile.
recunosti multe fetze, din fericire treci pe langa ele fara sa te recunoasca.
ocolesti cu grija o baltoaca de sange si te indrepti spre profiluri. la o fereastra sta Emy, sprijinita in coate, privind pierduta in zare si asteptand barbatul ideal care sa se indragosteasca de sufletul ei frumos, dezlantuit in realitatea virtuala unde nu mai are nevoie de camuflajul unui trup pe care sa nu-l doreasca nimeni. dar tu stii ca in realitate e doar o baba urata si grasa si treci mai departe.
zona de granita dintre privat si public e strabatuta in goana de catre m1 si X, el fugarind-o pe ea sau invers. la un moment dat o prinde, o tranteste la pamant si cu un gest triumfator ii scoate bentita. ridica trofeul in fatza tuturor (aplauze pe Forum) iar apoi, cand priveste in jos la presupusa victima, ii aude doar rasul de departe, cu obisnuitul timbru de ,,du-te-colo, vino-ncoace, lasa-ma si nu-mi da pace :))"
un personaj cu doua fetze se plimba incet, aratand spre public cand una, cand alta dintre ele. din fiecare se scutura praf si sar scantei.
treci in fuga si pe langa mine, te recunosc, desi nu-ti vad chipul. ma recunosti, te opresti o clipa si-mi spui: ,,excelenta, postare, ... , dar, daca nu te superi, frazele sunt cam lungi."
ma hotarasc sa te urmaresc si te gasesc sarutand o femeie frumoasa. saruti pasional si in acelasi timp didactic, impunand si demonstrand in acelasi timp. scaunul sub mine se face moale si fierbinte, dar inainte de a hotara miscarea urmatoare, apare o eroare de conexiune si ma intorc in lumea reala.

Niciun comentariu: